Centar Nathea

Theta centar NATHEA jedan je od onih čarobnih kutaka na planeti u kojoj se čuda (velika i mala) događaju svaki dan. Osim radionica, seminara i iscjeljujućih tretmana ovdje u svakom trenutku postoji obilje radosti i smijeha – tako da, čak i ako nemate neki poseban povod možete svaki dan svratiti do nas i uz šalicu čaja pokupiti malo dobrih vibri.

Centar je u potpunosti uređen prema feng shui načelima, pa smo sigurni da ćete se u njemu osjećati opušteno i veselo. I poželjet ćete doći ponovo, i ponovo, i ponovo…

 

Svjedočanstva

Željka Drakulić, Rijeka

“Za Theta iscjeljivanje mogu reći da mi je promijenilo život. I prije odlaska na seminar iz Thete bavila sam se transformacijom energija u svom polju, sa raznim drugim tehnikama. Međutim, ono što me kod Thete oduševilo je brzina kojom se događa iscjeljenje, pomaci u svakodnevici – koji su isto često puta vrlo brzi i vidljivi te također količina iscjeljenja različitih stanja i sustava vjerovanja koja se mogu otpustiti kroz jedan jedini tretman. Usporedba je kao da sam sa bicikla prešla na vožnju autom u odnosu na druge, meni znane tehnike. Za ovo ubrzano vrijeme zaista temeljita i brza tehnika. Također mi je super je što nema nuspojava nakon tretmana. Baš nešto za mene! Život mi se brzo promijenio. Imam puno energije (više nego u djetinjstvu) i radosti. Znam, u sebi, da je svaki dan sve bolji. Romana vrlo detaljno i opušteno vodi seminar tako da se gradivo može savladati bez muke. I sama njena pojava govori: ‘Sve je moguće i sve je dobro’. Hvala!”

Nathea centar - svjedočanstva

 

Tamara, Opatija

“Za ThetaHealing tehniku čula sam otprilike prije dvije godine, a moj prvi susret s tehnikom bio je prije godinu dana, kad sam odlučila pokušati pomoći svom sinu koji, iako je imao gotovo pet godina, nije govorio niti je razumio što mu se govori. Nazvala sam Romanu te joj objasnila o čemu se radi. Drugo jutro sam se probudila i s nevjericom čula svog sina kako mi govori: ‘Dobro jutro, mama’! Romana je jedna nevjerojatna i neizmjerno draga osoba koja nam je pokazala da su čuda moguća!”.

Nathea centar - svjedočanstva

 

Nikolina, Zagreb

“Romanu poznajem dosta godina i zaista je jedna od osoba koje su mi obilježile život i volim misliti o njoj kao o svojoj dobroj prijateljici. No, tek sam po završetku osnovnog i naprednog tečaja ThetaHealinga u Theta centru Nathea, koji Romana vodi, zaista uvidjela koliko je važna za moj život. Ja sam danas bolja osoba i dobila sam moćna znanja kojima sam se približila svojoj svrsi koju tražim cijelog života. ThetaHealing u pravom smislu daruje čovjeku ‘mrežu da sam lovi ribu’, a ne jednokratnu pomoć. Zahvalna sam…”

Nathea centar - svjedočanstva