Pozivamo vas na druženje uz Theta Healing na Jarunu

Pozivamo vas na druženje uz Theta Healing na Jarunu

Upoznajte Theta Healing u miru ljetne, jarunske večeri… U četvrtak, 28. srpnja 2016. godine u 19 sati, u “Osjetilnom parku” na Jarunu (južna strana Jaruna), pripremamo za naše sugrađane koji ljeto provode u Zagrebu i na “zagrebačkom moru” druženje uz ThetaHealing – tehniku kojom koristeći se theta moždanim valovima, intuicijom i bezuvjetnom ljubavi Stvoritelja možemo mijenjati svoja podsvjesna vjerovanja, modele mišljenja, način na koji doživljavamo sebe i svijet oko sebe, proširiti svijest…

Svi okupljeni imat će priliku upoznati se s tehnikom ThetaHealing, koja je mnoge odvela na put tjelesnog i duhovnog iscjeljenja.  Kako bi polaznici osjetili o kako se moćnoj tehnici radi, zajedno ćemo se spojiti s energijom stvaranja i napraviti nekoliko jednostavnijih vježbi za koje nije potrebno predznanje i iskustvo u ThetaHealingu. S radošću očekujemo vaš dolazak i neka ovo ljeto bude ljeto promjene za vas.

Ovaj je događaj besplatan za sve polaznike, ali molimo vas da prijavite svoj dolazak na theta.centar.nathea@gmail.com ili telefonom na 091 5348216.

Molimo, ponesite podlogu za sjedenje (jastučić, dekicu i sl.).