ThetaHealing TM

Theta healing TM

ThetaHealing je energetska tehnika iscjeljivanja koju je utemeljila Vianna Stibal, američka intuitivna iscjeliteljica, nakon što se 1995. iscijelila od raka bedrene kosti. Od tada, broj Theta praktičara svakim danom raste, a uspješnost i jednostavnost ove tehnike privlači sve veći broj klijenata. Iako su Theta praktičari iznimno uspješni u iscjeljivanju bolesti (poput dijabetesa, raka, virusnih i bakterijskih oboljenja, prijeloma kostiju i sl.), tehnika Theta iscjeljivanja nije namijenjena isključivo rješavanju zdravstvenih problema. Ona nam može pomoći poboljšati bilo koji segment života, bez obzira radi li se o karijeri, novcu, partnerstvu, odnosu s djecom ili pak duhovnom razvoju.

Theta je naziv za niskofrekventne valove (4-7 Herza) koji su prisutni u ljudskom mozgu u stanju duboke meditacije i opuštenosti. To su frekvencije na kojima se naš um spontano umiruje čime je omogućen pristup polju vlastite podsvijesti, koja je spremnik naših vjerovanja i uvjetovanih ponašanja. Theta valovi također nam omogućuju izravnu komunikaciju s Najvišom svijesti i daju nam mogućnost ko-kreiranja vlastite stvarnosti zajedno sa Stvoriteljem. Drugim riječima, Theta  iscjeljivanje omogućuje čišćenje postojećih programa koji upravljaju našom podsviješću (poput starih trauma, blokirajućih vjerovanja, strahova i sl.) i istovremeno kreiranje novih programa uz koje postajemo uspješniji i cjelovitiji na svim razinama – fizičkoj, mentalnoj, emocionalnoj i duhovnoj.

Theta iscjeljivanje je sveto znanje čija je osnova božanska Bezuvjetna ljubav. Upravo ona omogućuje savršenu preciznost Theta praktičara prilikom pronalaženja uzroka i blokada i uklanja svaku mogućnost pogreške u reprogramiranju podsvijesti – jer sam praktičar zapravo ne provodi iscjeljenje, već služi isključivo kao kanal koji usmjerava božansku energiju prema nama. Također, Bezuvjetna božanska ljubav pobrinula se da se prilikom Theta tretmana svi osjećamo opušteno, ugodno i smireno, te da možemo odmah po završetku tretmana osjetiti promjene na bolje.